Članovi ugledne beogradske grupe Činč:

Andrija Pavlović

Andrija Pavlovic
statua Andre iz perioda Jandre

Naš čovek na Mugu je rođen 1980. u Beogradu. Diplomirao klavir u maju 2004. na FMU. U avgustu 2004. svirao na Belef-u sa Sonjom Lončar (video podršku im je radio naš Gojko)

Učestvovao, pazi ovako: na Bijenalu mladih u Vršcu, Real Presence-u, Aprilskim susretima, Permanentnim događanjima, svim zamislivim događanjima. Izlagao u Galerijama KCB, Remont, SKC, Kapelica (Ljubljana). Dobio nagradu za kompoziciju u Rumuniji, a kao član klavirskog dua u Italiji i na takmičenju Petar Konjović u Beogradu. Nastupao sa simfonijskim orkestrom FMU na Kolarcu. Radio muziku za animaciju, pozorište. Snimao za radio i televiziju. Usavršavao se kod autoriteta kao što su prof. Paul Gulda iz Austrije, braća Stencl po Nemačkoj i Andrej Kasparov u Sjedinjenoj Američkoj Državi. Sem s nama, svira i u grupama: Duboka Ilegala, Prti BG i Šazalakazu.

Sa gospodom Ilićem i Stanisavljevićem poznaje se preko Irene, ali ne preko Irene nego preko jedne druge Irene. Pre nego što se pridružio grupi Činč 2004. godine, bio nam je domaćin na SKC radiju 2002. (a da, ima emisiju na SKC radiju, ide utorkom od 23h, zove se Duboka Ilegala).


2010.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Arhiva


U poslednje vreme stavljam fotke uglavnom u veb rezoluciji. Ako nekome iz Le Monde ili Süddeutsche Zeitung treba neka fotka u boljoj rezoluciji, nek mi se javi.