Činč - koncert u Werkstatt Kassel

Kasel, 30. april 2005.

Cinc, crno belaCinc, svirka, crno bela Irena, crno belaIrena profil, crno bela

Koncert u Werkstatt Kaselu je, odmah da kažem, meni lično bio najdraži. Znači, akustičica, baš kao u stara dobra vremena kad smo svirali u Milutinu Bojiću. Za svirku je odgovoran izvesni Danijel Man, bivši student arhitekture koji se posvetio socijal-kulturalijama, mi smo mu među prvim pacijentima. Druga osoba koja nam je jako pomogla je ljupka i energična Karmen.Nemački plakatiWerkstatt Kassel

Ulaz u Werkstatt KasselCinc i publika u Werkstatt Kassel

Nasmejani CincNemacke novine

Činč - KaselČinč - koncert u KaseluNasi s HorkeskartaNemci

Soba u kojoj se svira ide u ćirilično Г, i tačno se namestilo da su s leve strane bili mahom naši Horkeškart derači, a s desne Nemci.

Mnogo nam se svidelo, Nemci su strašno kul i pažljivo prate dešavanje. Treba napomenuti da smo na ovom mestu i kuntali, jeli one njihove sireve. Imaju i terasu - znaš kakvu terasu?

U Kaselu inače postoje:

Od piva smo uglavnom pili Krombacher i Warsteiner. Pitali smo lika u radnji za neko baš kaselsko lokalno pivo, on nam je pokazao pivo pod nazivom Martini, ali je rekao da ne valja. Vidiš šta su Nemci, neće da ih pamtiš po lošem pivu. Nemci su to...

Fotke sa ovog i druga dva nastupa po Nemačkoj uradili su: Darja, Maja, Ceca, Maraja, Jelena, Željko i Raša, više ne znam koja je čija fotka.

Sledećeg dana imali smo Horkeškart nastup u Fridericijanumu.

Objasnjavanje kako se deli pruga Beograd - BarMutna slika ali meni mnogo draga

Činč - svirka u KaseluDuh Irele


2010.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Arhiva


U poslednje vreme stavljam fotke uglavnom u veb rezoluciji. Ako nekome iz Le Monde ili Süddeutsche Zeitung treba neka fotka u boljoj rezoluciji, nek mi se javi.