Činč - Akademija Šlos Solitud

Študgart, 2. maj 2005.

PripremaCinc, Schloss Solitude,  anfasLukaDjordjeIzvodjenje pesme Routines, Tom WaymanProfilTehnicki problemiČinč - koncert u Schloss SolitudeCinc i video bim

Schloss Solitude je ogroman i uopšte impozantan zamak u predgrađu Štutgarta (mislio sam da je kod Študgarta, kad ono kaže se Štutgart. Elem, u njemu se nalazi akademija za evropsku art elitu. Potpuno ludilo. U svakoj sobi Stenvej, dobro u nekima Bezendorfer. Teško im je. Mučno.

Elem, svojevremeno su Prota i Žole iz Škarta tamo bili stipendisti, i nastavili su da održavaju kontakt. Tako je uletela Horkeškart svirka, a kad smo se već i mi zadesili, ko velim šteta da se i to ne vidi.

Napravili smo grešku što smo izabrali kafeteriju, trebalo je da sviramo u Guibal sali, gde i hor, bolje bi nas čuli i lakše bi nas pratili. A i riknuli smo posle horske svirke. Trebalo je da sviramo kraće, nismo ni mi supermeni. Možda smo eventualno betmeni.

Ali šta je tu je. Šef tehnike je bio izvesni Ludvig, stariji iskusan čovek u godinama, veoma strpljiv i metodičan nemački čovek. Ton nam je radio Dovla, a slajdove sa Batevim ilustracijama puštala je Nataša.

Fotke sa ovog i druga dva nastupa po Nemačkoj uradili su: Darja, Maja, Ceca, Maraja, Jelena, Željko i Raša, više ne znam koja je čija fotka.


2010.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Arhiva


U poslednje vreme stavljam fotke uglavnom u veb rezoluciji. Ako nekome iz Le Monde ili Süddeutsche Zeitung treba neka fotka u boljoj rezoluciji, nek mi se javi.