Srđan Stojanović

Srđan Stojanović
fhoto: Luka Stanisavljević

Srđan je rođen 1979. godine u Kikindi, poznatoj još i kao Kekenda. Kao mali, maštao je o raspusnom životu budućeg kamiondžije, ali je nasuprot tome postao uredan i pedantan muzičar. Studira Diplomirao je Defektološki fakultet. Posmatra ljude kao buduće pacijente, slično kao što hemičari posmatraju ljude u molekulima.

Svirao je u grupi Black Jack, i ko zna gde je još svirao. Taj je svirao i svirao. Smatra da će ga sahraniti sa violinom (to za nekih 164 godine). Trenutno svira još i u grupama: Graf (Grof), Dž-dž, Coffee and Cigarettes i valjda u još nekoj grupi, kao i u trupi Horkeškart.

Sa gospodom Ilićem i Stanisavljevićem poznaje se preko Irene, koju je pak upoznao u kafeu Bajka, gde je ona radila a on svirao. U grupi Činč svira od 2004.

Dosadašnji nadimci i aliasi: Srćko, Srećko, Srle, Srki, Siki, Talenat Siki, Piki, Maestro, Magistar, Ministar, Gogolj, Nikolaj Vasiljevič, Čičikov, Major Kovaljov, Nos, Šekspir, Hamlet, Magbet. Ričard III...


2010.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Arhiva


U poslednje vreme stavljam fotke uglavnom u veb rezoluciji. Ako nekome iz Le Monde ili Süddeutsche Zeitung treba neka fotka u boljoj rezoluciji, nek mi se javi.