Činč - Kulturni centar "Točka"

Skoplje, 15. januar 2005.

Cinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, Skopje

Likovi iz Točke, pogotovo Kolja i Iskra, odgovorni su za izlazak Ponašanja u okviru Margine (Templum, 2003). Dugo smo se dogovarali i da sviramo ovde, i eto nas najzad, na zadovoljstvo svih.

Ovo je bio mnogo lep koncert, sem što smo se zajebali oko pick-up mikrofona za akustičnu džitru, to jest vrlo je krčao i sve nas deranžirao dok nismo shvatili da je bolje koristiti samo jedan kanal. Svejedno, publika je bila oduševljena a od profesorke komparativne književnosti ... saznali smo da je to što mi zaseravamo u svirci zapravo entropija i kao takvo dobro. U Makedoniju treba povremeno ići jer je tamo sjajno, ljudi su generalno mnogo ljubazniji nego kod nas, mnogo se manje opterećuju glupostima, duhoviti su i super su za sve forme zezanja. Karakteristika Makedonaca su obrve povijene nadole, što stvara utisak da su stalno tužni, a zapravo su veseli. Ovaj put naročito nam je pomogao Bojsi, čovek sa brkovima, kao i Robert, čovek sa dredovima. Boban Ristevski je napisao i ovaj ljupki članak za Utrinski Vesnik.

Fotografije: Vlada, Bojsi i Nataša, koja je ujedno bila i naš art-direktor i super-operater na slajdovima.

Sutradan smo svirali u Velesu, u Babi >>

tockatockawc tockaCinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, SkopjeCinc u klubu Tocka, Skopje


2010.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Arhiva


U poslednje vreme stavljam fotke uglavnom u veb rezoluciji. Ako nekome iz Le Monde ili Süddeutsche Zeitung treba neka fotka u boljoj rezoluciji, nek mi se javi.