Činč i Jošio Mačida - Hotel "Rex"

Beograd, 5. april 2006.

Ova svirka je bila predviđena kao kruna naše aprilske turneje po Srbiji sa Jošiom Mačidom, poznatim još i kao Jošida, Joši i Jošido. Turneju su još obuhvatali Art Klinika u Novom Sadu, zatim jedna jako napredna škola u mestu Crepaja i Filharmonija u Nišu (pazi filharmonija, ej, filharmonija).

Da li je baš i bila kruna turneje, pa onako, više ona kapa koju nosi Laušević u Sivom domu nego kruna. Znate, ton u Reksu...

Ali kako obično biva, što gori ton bolje svetlo, pa samim tim i fotke. Uradili su nam ih Tamara alias Nataša, Jošio, Žole, Fot, Ček da Proverim kako se zove lik iz lista Danas, a za opremu foto-materijala, izbor i potpise pobrinula se naša novoproglašena urednica fotografije.

zato sto

iako ton besegolicanje

los, svi trazisesenke licnosti

jos, josi, jos

 

ton

iako ton besetonca

los, spravio se samuraj

dobar yoshida sos

los

iako ton besepo tabanima

tuc-muc, reakcije su biledraga publiko

mljac-zmrljc


Treba da pokupim od Nataše fotku nas koji smo se zamenili na instrumentima, tako da sam ja svirao Jošiov lonac, Bate violinu, Magistar gitaru a urednica bas. Jošio se pritom šetao ko usran golub, šalim se gledao nas je sa smeškom pazeći da mu ne oštetim lonac.

I treba da dodam i fotku sa nastupa grupe Krš u SKC-u koja je usledila, na kojoj sam nakratko isfigurirao kao Gaja, te fotke iz Novog Saja i Opštine Crepaja.

A da, ovaj koncert održan je povodom dva jubileja:

- 65-godišnjica putovanja firme "Krstić i sin" iz filma "Ko to tamo peva?"

- 27-godišnjica nastanka već više puta pominjane savršene devojčice koja se zove Žaklina, bez koje opet ne bismo znali ni urednicu, i sveukupno ništa to ne bi valjalo.


2010.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Arhiva


U poslednje vreme stavljam fotke uglavnom u veb rezoluciji. Ako nekome iz Le Monde ili Süddeutsche Zeitung treba neka fotka u boljoj rezoluciji, nek mi se javi.